maanantai 18. maaliskuuta 2013

Lohtukirjoja ja maaliskuun blogihaaste

Maaliskuun blogihaasteena on:
Pääsiäisen leikkokukka-asetelma tai istutus.  Loihdi asetelma ja bloggaa siitä maaliskuun aikana. Pääpalkintona on 2 hengen VIP-lippupaketti sekä lohdutuksena pienempiä lippupalkintoja vähintään kolmelle blogistille Uudenkaupungin Kukkamessuille. Palkinnot arvotaan kaikkien vastanneiden kesken. Linkitä vastauksesi tämän postauksen kommentteihin, niin olet mukana kisassa!
Helmikuun blogihaasteen lohdutuspalkintona lupailimme kirjoja, joten Ilonan, Kukkaiselämää- ja Rikkaruohoelämää -blogistien kannattaa odotella postiluukun kolahdusta. Ps. voittajat, jos ette ole vielä lähettäneet yhteystietojanne meille, niin laittakaapa sähköpostia kukkamessut@uusikaupunki.fi osoitteeseen.10 kommenttia:

 1. Tässä Mamman puutarhan edullinen asetelma, käyhän kurkkaamassa vinkkejä halpoihin materiaaleihin! http://mamas-garden.blogspot.fi/2013/03/kukkamessujen-maaliskuun-blogihaaste.html

  VastaaPoista
 2. Voittaja on löytynyt! ;) http://uskolassa.blogspot.fi/2013/03/epaosallistuminen-blogihaasteeseen.html

  -Päivi-

  VastaaPoista
 3. Pienten kätösten tekemät söpöt puput!
  http://puutarhakamari.blogspot.fi/2013/03/paasiaispuput-loikkivat-kohta.html

  VastaaPoista
 4. Siinä se nyt sitten olisi, pääsiäisen komeimmat istutukset:
  http://sikseskiva.blogspot.fi/2013/03/paasiaisen-kukkaistutus-voitto-kotiin.html

  VastaaPoista
 5. Munia ja kukkia, olkaa hyvä!
  https://www.facebook.com/johanna.sillgren/posts/10151429154949247?comment_id=25373335&offset=0&total_comments=1&notif_t=feed_comment

  VastaaPoista
 6. Pikaiset terkut täältä Uudestakaupungista. Suoritamme maaliskuun blogiarvonnan ensi viikolla. Ja saamme vihdoin kaikki kirjalahjukset edellisestä arvonnasta huomenna postiin. Jipii! Täällä toimistolla on vähän ollut hulinaan Pääsiäistapahtuman ja nyt Turun Piha & Puutarha -messujen johdosta. Tervetuloa moikkaamaan meitä Turkuun osastolle A27!

  Sonja

  VastaaPoista
 7. Odottelen arvontaa! Entä huhtikuun haaste? :)

  VastaaPoista
 8. kaunis kiitos upeasta Saila Roution kirjasta PUUTARHA LAATIKOISSA:))

  VastaaPoista
 9. VIP paketin on Kukkamessujen maaliskuun arvonnassa voittanut MARI! Onnea - lopuille lähtee lohdutuspalkintona Kukkamessujen kassi ja mikrokuituliina! Onnea kaikille. Huhti- ja toukokuussa emme järjestä arvontaa. Täällä mennään nyt niin hulinalla kohti Kukkamessuja, että arvonnat jäisivät auttamatta jalkoihin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, kyllä tuolla asetelmalla pitääkin voittaa. No juu, arvontakin käy.

   Poista

Kiitos kommenteistasi!

Terveisin Kukkamessujen koko tiimi