maanantai 3. maaliskuuta 2014

Pitkän blogihiljaisuuden jälkeen....

Kevät etenee hyvää tahtia yhdessä Kukkamessujärjestelyjen kanssa. Innokkaimmat kotipuutarhurit ovat varmasti jo pitkällä kevätkylvöjensä kanssa ja ruutuvihkot ja tietokoneen näytöt täyttymässä ensi kesän puutarhasuunnitelmista. 

Aloitin uutena Kukkamessukoordinaattorina vuoden alussa ja tutustuminen aiheeseen sekä pääseminen kartalle messujärjestelytöiden osalta on vienyt aikaa. Siksi siis hiljaisuus blogirintamalla. Nyt on vuorossa Kukkamessujen tämän vuoden ensimmäinen blogihaaste, jossa palataan viime kesään.

Maaliskuun blogihaaste: Viime kesän supersuuri ja näyttävä. 
Ilmatieteen laitoksen mukaan vuoden 2013 kesäkuukausien keskilämpötila oli keskimääräistä korkeampi. Olosuhteet puutarhan kasvulle olivat siis lämmön osalta suotuisat. Kaiva arkistoistasi kuva puutarhasi aarteesta, joka menestyi viime kesänä erityisen hyvin ja palkitsi kasvattajansa hyvällä sadolla, runsaalla kukinnalla tai oli muuten ihmettelyn aiheena. Linkitä vastauksesi, kuva ja selostus tämän postauksen kommentteihin, niin olet mukana kisassa! Palkintoina on lippupalkintoja vähintään kolmelle blogistille Uudenkaupungin Kukkamessuille. Palkinnot arvotaan kaikkien vastanneiden kesken. 

Laura Lehmuskoski
Kukkamessukoordinaattori 2014

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommenteistasi!

Terveisin Kukkamessujen koko tiimi